Εξυπηρέτουμε τον Πειραιά και τις ευρύτερες περιοχές.You are here: Home » Εξυπηρέτουμε τον Πειραιά και τις ευρύτερες περιοχές.

Ταπετσαρίες - Υφάσματα Επιπλώσεων

Eπισκευή και αλλαγή ταπετσαρίας επίπλων (υφάσματα καναπέδων, πολυθρονών, καρεκλών κ.α). Η εταιρεία μας είναι εξαιρετικά ενημερωμένη για το ντύσιμο των  επίπλων! Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα όλων των ποιοτήτων και στυλ, δέρματα, τεχνοδέρματα σε ότι πιο νέο κυκλοφορεί στην ευρωπαική αγορά. Πάντα με τις καλύτερες τιμές και την ποιότητα της Alexandridis Interiors.

Κατασκευή Επίπλων

Κατασκευή/ανακατασκευή & αναπαλαίωση καναπέδων και πολυθρονών σε οποιοδήποτε σχέδιο και διάσταση!  Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, την αισθητική, την άνεση, την λειτουργικότητα και την άριστη τεχνική μας κατάρτιση δημιουργούμε έπιπλα κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για τον εξοπλισμό Πλοίων, Οικιών, Ξενοδοχείων, Εστιατορίων, Καφετεριών και άλλων χώρων.

Διακόσμηση

Σύγχρονος σχεδιασμός προσαρμοσμένος στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του πελάτη. Μελέτη των έργων από την αρχική προμελέτη μέχρι την τελική μελέτη εφαρμογής και σχέδια λεπτομερειών. Τα έργα γίνονται από τον πιο απλό μέχρι τον πλήρη ανασχεδιασμό κατοικίας, γραφείου, καταστημάτων, ξενοδοχείων και ότι άλλο εσείς ζητήσετε.